Promotieartikelen voor verzekeringsmaatschappijen

Pen

Zoals blijkt uit klantenkringen, vertrouwt de verzekeringssector opnieuw meer op het gebruik van promotieartikelen en relatiegeschenken in de zeer competitieve particuliere klantenbusiness om zich te onderscheiden van de concurrentie. Persoonlijk contact met klanten is in deze branche minstens zo belangrijk als bewustwording van het bedrijf over de hele linie. Een aantrekkelijk relatiegeschenk voor een goede contractafsluiting of een passende winactie om de naamsbekendheid te vergroten, bieden de mogelijkheid om jezelf nog beter in de markt te positioneren. In de blog van vandaag presenteren we drie interessante advertentiemedia voor verzekeringsmaatschappijen.

Paraplu met uw logo

Uw klanten zijn te allen tijde beschermd tegen wind en regen met de AC mini pocket paraplu, die u in onze online shop kunt bestellen. De kleine alleskunner biedt een handige automatische functie voor snel openen, een winddicht systeem voor maximale framestabiliteit, zelfs bij harde wind. Maar dat is niet alles! Verchroomde details zoals de ontgrendelingsknop, de elegante soft-touch-handgreep en bijpassende kleuren ronden het perfecte uiterlijk van de zeer populaire reclameparaplu af. In marineblauw of zwart onderstreept de AC Mini de ernst van bekende verzekeraars – als je van flitsend en dynamisch houdt, ga dan voor wit of rood. Last but not least biedt de AC mini pocket-paraplu een verscheidenheid aan verfijningsopties tot elegante processen zoals lasergraveren of een 3D-kunstharscoating (doming). Uw voordelen in één oogopslag:

  • stevige mini pocket paraplu met automatische functie
  • ideaal relatiegeschenk voor klanten, zakenpartners of medewerkers
  • duurzaam reclamedrager
  • goedkoop [

Promoot de naamsbekendheid

Een van de best verkochte balpennen met logo is de “CHALLENGER, frosted” van de gerenommeerde fabrikant SENATOR. Het kenmerkt zich door zijn uitstekende afwerking met een stevige clip en veel ruimte voor reclamedrukwerk. De Challenger is uitgerust met een hoogwaardige G2-navulling met grote capaciteit in blauw of zwart en heeft daarom een ​​zeer lange advertentieperiode – en voor een onverslaanbare prijs. De chique promotionele langlaufskiër is er al vanaf € 0,36. De loop, het bovendeel en de clipduwer van de Challenger zijn gemaakt van mat kunststof, wat een transparante uitstraling heeft en een elegante afwerking geeft. Onze conclusie: de balpen biedt precies waar verzekering voor staat: stabiliteit, veiligheid en vertrouwen! Uw voordelen in één oogopslag:

  • uitstekend vakmanschap
  • brede, stabiele clip
  • grote advertentieruimte
  • zeer goede prijs / prestatieverhouding